Over ons

Door goed gekozen speelgoed prikkel je de fantasie van je kind, het helpt je kind om creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hebben om je daarbij te helpen een collectie samen gesteld die ruimte laat voor eigen fantasie en uitnodigt tot spelen.

Wij vinden het belangrijk dat het speelgoed op eerlijke wijze tot stand is gekomen en werken daarom alleen samen met leveranciers die het speelgoed onder eerlijke omstandigheden en tegen een eerlijk loon laten produceren.

Wie we zijn

De webshop is opgericht door moeder (Renske) en dochter (Saskia).

Saskia: Toen ik zelf moeder werd (van Lieke) ontdekte ik dat er door het enorme aanbod aan speelgoed het mooie, kwalitatief hoogwaardige speelgoed, ondergesneeuwd raakte. In een wereld die gebaseerd is op snelheid en de laagste prijs merkte ik dat de waarde van kwaliteit steeds verder naar achteren was geraakt. Er ís wel mooi speelgoed maar dat is haast niet te vinden. Door mijn marketingachtergrond kwam ik op het idee om dit mooie speelgoed te verzamelen en te etaleren. Mijn moeder kwam in dit proces bij het project. Door haar jarenlange ervaring als orthopedagoog was er bij haar een andere frustratie ontstaan: veel speelgoed sluit niet meer aan bij de ontwikkeling van het kind. Het speelgoed is gericht op de ouders en daagt kinderen niet meer uit tot spelen. Bovendien is er erg weinig overzicht welk speelgoed in welke fase goed aansluit. We besloten de webshop daarom anders in te richten. Mijn moeder geeft op deze website advies zodat jij speelgoed kunt vinden wat bij de ontwikkelingsfase van jouw kind past.